+45 28 56 36 83 christian@ce-it.dk

Fordele ved gode servere

Når du skal have nye servere, er fokuspunkterne hos CE-IT, primært at få mest værdi for dine penge, og på at fremtidssikre din IT og dermed virksomhed.

Jo bedre servere din virksomhed har, jo bedre fungerer det hele typisk. En god Exchange server gør det lettere at holde styr på simple ting som mails, kalender, mv. En filserver er god at have til rådighed, når der skal hentes eller gemmes data i form af tekster, billeder, videoer og lyd. En sådan server kan let benyttes af alle computere, der er en del af netværket, så det gør det simpelt at dele data mellem medarbejdere og partnere. Med SQL-server vil din virksomhed have en god database i baggrunden, som gør det muligt at afvikle applikationer, hvad enten de er simple eller komplicerede.

Hos CE-IT har vi mange års erfaring med servere og kan hjælpe din virksomhed godt i gang med både Exchange-, fil- og SQL-servere. Det gælder både under en flytning, hvor du skal have gammel data med over på en ny server. Det kan også være vejledning til den generelle opsætning, eller måske et tjek af virksomhedens nuværende servere og databaser.

Terminal server

Terminalserver er en løsningsmodel, hvor man vælger at lade applikationerne køre på en opkobling til en server (fjernskrivebord), hvor ens skrivebord således er. Det kan både være en hosted løsning eller egen server løsning.

Denne mulighed er selvfølgelig også supporteret af CE-IT.

Fordelene ved brug af terminalserver og dermed fjernskrivebord er:

  • Tilgængelighed overalt
  • Applikationerne er preinstalleret
  • Ingen særlige krav til lokal PC, som åbner op for muligheden for brug af f.eks. iPad

Mail server

CE-IT har mange års erfaring med både Microsoft Exchange og Linux versioner af mailservere f.eks. Postfix med Squirrelmail. Hos CE-IT supporterer vi både hostede og egne Exchange serverløsninger og vi har erfaring med Microsofts programmer dateret tilbage til 2003.

Fordele ved egen Exchange server:

  • Flexibel brugerstyring
  • Lokalt administreret
  • Backup lokalt

Står du med en server som du overvejer at skifte eller opgradere, og har du måske også Office 365 i tankerne, kontakt os da for en uforpligtende snak om dette.

IT-tjek

Få et besøg fra CE-IT og modtag rådgivning om de it udfordringer du står overfor i dagligdagen.

Det er gratis at få lavet et IT-tjek, såfremt der efterfølgende laves et samarbejde med CE-IT.

Prisen for et IT-tjek uden yderligere samarbejde: DKK 950,- pr. time. ekskl. moms.

CE-IT ApS © 2024 Cookiepolitik Udviklet af Optify