+45 28 56 36 83 christian@ce-it.dk

Derfor er backup vigtigt

I nutidens arbejdsmiljø, er det vigtigt at sikre filer mod diverse nedbrud. Det er ærgerligt når der går noget tabt. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at enhver virksomhed sikrer sig mod datarelaterede problemer.

Det kan indledningsvis være svært at sætte et backupsystem op. Det koster ressourcer og enkelte virksomheder begår endda fejl på dette punkt. For eksempel ses det ofte, at virksomheder godt nok har backups af deres filer - men på servere på samme adresse. Det sikrer muligvis mod almindelige nedbrud, men skulle der komme en brand eller et indbrud, så kan det pludselig gå galt.

Sådan sikrer du virksomhedens data

Du sikrer bedst din data med en remote backup-løsning også kendt som online backup. Denne form for backup er en løsning ligesom den lokale backup, men hvor den blot er placeret et andet sted end virksomheden selv, så dataen er sikret på flere parametre. Her bliver filerne gemt i en online server i et datacenter - langt væk fra virksomhedens kontor. Alligevel er der let adgang til filerne, og man kan hurtigt lave nye backups, som gemmer ny information der ikke var en del af tidligere backups. Desuden kan dataen hentes igen hvornår som helst. Det giver en vis form for sikkerhed og tryghed.

Backup starter som regel med en overførsel af virksomhedens data. Det sker via kryptering, hvilket giver sikkerhed, og det forhindrer samtidig at dataen kommer i forkerte hænder. Hver virksomheds data bliver adskilt i en remote backup, så alt forbliver fortroligt og stadig under virksomhedens eget ejerskab.

Ofte er der tale om en automatiseret løsning, som holder tingene kørende af sig selv. Oppetiden er så tæt på 100% som man kan komme. Og så er teknisk support naturligvis også en del af pakken, når du som virksomhed får lavet en backup-løsning.

Få hjælp af CE-IT

Det er generelt nemmere at hyre en professionel konsulent til at tage sig af virksomhedens backup. Både fordi virksomheden på den måde sparer interne ressourcer som medarbejdertid, men også fordi opgaven fra start klares af en sagkyndig, hvilket forhindrer en del strukturelle problemer. Det gør det også nemmere at få hjælp og assistance senere. Alt i alt er det altså forholdsvis simpelt at få sikret virksomhedens data i en god backup - i hvert fald med professionel hjælp!

Hos CE-IT vi tilbyder en lang række IT-relaterede services. Assistance med backups er én af dem. Det gælder både hvis du har brug for hjælp til at håndtere en eksisterende backup, men også hvis systemet skal sikkerhedskopieres helt fra bund. I andre tilfælde kan der være tale om flytning af speciel data, og her er professionel assistance også oplagt.

Tag gerne kontakt via telefon eller mail, så vi kan finde en god løsning sammen.

IT-tjek

Få et besøg fra CE-IT og modtag rådgivning om de it udfordringer du står overfor i dagligdagen.

Det er gratis at få lavet et IT-tjek, såfremt der efterfølgende laves et samarbejde med CE-IT.

Prisen for et IT-tjek uden yderligere samarbejde: DKK 950,- pr. time. ekskl. moms.

CE-IT ApS © 2024 Cookiepolitik Udviklet af Optify