+45 28 56 36 83 christian@ce-it.dk

Fordele ved Office 365

Med Office 365 får du nem og hurtig adgang til alle de kendte Office-programmer. Det gælder blandt andet:

  • Word
  • PowerPoint
  • Excel
  • Outlook
  • Sharepoint
  • Skype for Business
  • Og flere

Det unikke ved Office 365 er at du får det i skyen. Det betyder, at du slipper for at have filerne liggende på en lokal server. Når det ligger i skyen er det lettere at håndtere og det er især en fordel, hvis man som virksomhed skal dele dokumenter og filer indbyrdes mellem medarbejderne.

Desuden kan filerne benyttes uanset lokation, da de ikke ligger på en PC eller en almindelig server. Med Office 365 kan du tilgå dine Office-filer uanset om du er på kontoret eller arbejder andetsteds. En anden fordel med Office 365 er at hver bruger kan installere programmerne på flere enheder, og altså tilgå samme filer uanset om brugeren så sidder på kontoret eller andetsteds. Der er tilgængelighed overalt, så længe man ellers har adgang til skyen, hvilket jo blot kræver en internetforbindelse.

Relevant for alle virksomheder

Det bliver i det hele taget lettere at holde styr på filerne, når de ligger i skyen. Det gør det lettere at dele filer, og det gør det også lettere at benytte filer, da de kan tilgås fra enhver enhed. Alt foregår uden at gå på kompromis med oppetiden: Microsoft Office 365 er altid velfungerende og har en oppetid, der er så tæt på 100%, som man overhovedet kan forestille sig. Der er sjældent problemer og skulle der opstå noget uventet, så klares det som regel hurtigt.

Dermed er Office 365 altså en sikker løsning. Som bonus er der nemlig også filtre, der beskytter mod virus, malware og lignende. Du slipper for at bekymre dig om drift og sikkerhed af mail server, da det som udgangspunkt foregår automatisk. I gamle dage ville man miste sine filer, hvis der skete noget med en PC eller en server - det er bestemt ikke tilfældet længere, når man kan have sine filer i skyen via Office 365.

Du kan desuden finde forskellige pakkeløsninger. Virksomheder har forskellige behov, hvilket selvfølgelig har indflydelse på valg af licens. Groft sagt er Office 365 licenseringen lavet således, at du kun behøver at betale for lige netop det du har behov for. Det er muligt at finde en løsning og en pris, der er specifikt tilrettelagt til din virksomhed.

Håndtering af data

Når først filerne er i skyen, så er de utroligt simple at håndtere. Hos CE-IT hjælper vi gerne med at flytte nuværende data med over i skyen, hvilket sikrer en god start. Det forhindrer tab af eksisterende filer og det giver en god overgang, når du skal i gang med Office 365. Det sikrer at det hele kommer med og at der ikke går noget tabt.

Der kan desuden laves backups af virksomhedens filer og data. Både i skyen når Office 365 benyttes, men også inden dataen flyttes.

Med Microsoft Office 365 kan filer skabes og deles fra alle lokationer. Det gør det let at samarbejde på tværs af medarbejdere og afdelinger. Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os endelig for en snak om, hvordan vi sammen kan starte din migration mod Office 365, eller måske opstart af en ny mail server, hvis det viser sig at være smartere for din virksomhed.

IT-tjek

Få et besøg fra CE-IT og modtag rådgivning om de it udfordringer du står overfor i dagligdagen.

Det er gratis at få lavet et IT-tjek, såfremt der efterfølgende laves et samarbejde med CE-IT.

Prisen for et IT-tjek uden yderligere samarbejde: DKK 950,- pr. time. ekskl. moms.

CE-IT ApS © 2024 Cookiepolitik Udviklet af Optify