+45 28 56 36 83 christian@ce-it.dk

Masser af muligheder

Det er simpelt og brugervenligt - en teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, og ikke gøre det mere kompliceret. Den opgave har danske Flexfone taget til sig, og det har resulteret i et rigtigt godt telefoniprodukt, som vi kan tilknytte enhver virksomhed.

Flexfone er funktionel telefoni, der fungerer til både almindelig kommunikation, salg og servicering.

Se mere i videoen her:

 

Hvad koster det?

Priserne på Flexfone kan variere, da det afhænger af virksomhedens behov. Det mest almindelige er at betale en pris pr. medarbejder pr. måned. Her har det blandt andet indflydelse, hvor mange numre hver medarbejder skal have i licensen.

For små virksomheder er Flexfone ikke dyrt og for større virksomheder er det muligt at få en mængderabat. Flexfones telefoniløsning er desuden billig med hensyn til øvrige omkostninger. Eksempelvis er der en lav minutpris til fastnetnumre, og satser til udlandet er også lave. Så på trods af variation i priserne, vil det alligevel altid give god mening at overveje Flexfone.

Kontakt gerne CE-IT i dag for en uforpligtende samtale om Flexfone.

Stigende popularitet

Flexfones popularitet er stigende og det kan vi mærke på den generelle interesse, da flere og flere virksomheder - store såvel som små - regelmæssigt forhører sig om Flexfone.

Kunder vurderer Flexfone rigtig positivt, især på grund af de mange smarte funktioner, men også som følge af priser og supportmuligheder. Tjek evt. Flexfones side på Trustpilot, eller foretag en simpel Google-søgning for at hente flere meninger om produktet. Det er altså ikke kun populariteten der er høj. Tilfredsheden er også præcis, som den skal være.

Hvis du ønsker at lære mere om Flexfone, så kontakt CE-IT i dag. Du kan bl.a. få hjælp og vejledning til selve opsætningen og omstillingen, når Flexfone skal implementeres blandt medarbejderne.

 

IT-tjek

Få et besøg fra CE-IT og modtag rådgivning om de it udfordringer du står overfor i dagligdagen.

Det er gratis at få lavet et IT-tjek, såfremt der efterfølgende laves et samarbejde med CE-IT.

Prisen for et IT-tjek uden yderligere samarbejde: DKK 950,- pr. time. ekskl. moms.

CE-IT ApS © 2021 Cookiepolitik Udviklet af Optify